tisdag 12 juni 2007

Lance Ward och kommunen

Såg på webben idag att Lance Ward är tillbaka i HV71. Nu kan man ju fråga sig hur Stillman tänker när han skriver kontrakt med Lance igen. Visst Lance är en duktig back ( Kanske även den bästa tacklaren i ES) men han borde nog byta namn för att ges en chans. Jag såg ett flertal matcher förra säsongen med Lance och vid minsta bråk på isen så valde domarna att plocka honom. Såg matchen emot Frölunda där Ronnie Sundin använde Lance Ward som slag påse och utdelade en 5-6 ordentliga rapp med klubban när här Wienerborg stod och såg på gjorde inget.
I nästa byte sätter istället Lance Ward in en klockren tackling på Sundin varpå domaren väljer att plocka Ward 2+2 för boarding. När han sedan skakar på huvudet lägger Wienerborg till ytterligare 10 minuter.

Hoppas att domarna lär sig reglerna så att vi alla får se vilken bra spelare Lance Ward är.


På tal om något helt annat. Har tagit nedanstående text ifrån Gislaveds Kommuns hemsida

"Fritidsförvaltningens övergripande uppgift är att erbjuda kommuninvånarna goda förutsättningar för en positiv och meningsfylld fritid, främja en positiv bild av Gislaveds kommun samt göra kommunen attraktiv att verka och leva i. "

Men enligt säkra källor skall det på Kent Kruuses anmodan göras en ändring.
Så den nya texten blir:

Fritidsförvaltningens övergripande uppgift är att förstöra och sätta käppar i hjulen för de idrotts föreningar i kommunen som tror att de kan komma och göra rätt för sig. När det sen gäller att skapa en positiv bild av Gislaveds kommun samt göra kommunen attraktiv att verka och leva i så gäller detta för alla som sysslar med en sport som inte utövas på is. Fritidsförvaltningen vill dock inte veta av idrotts klubbar som med hårt och ärligt arbete försöker betala av sina skulder. Dessa föreningar kommer fritidschefen personligen motarbeta. Ett förslag ifrån fritidsförvaltningen är istället att alla spelar fotboll.

Inga kommentarer: