måndag 11 juni 2007

Offentlighets princip gäller visst inte i Gislaved!

Har följt Anders Friborgs senaste inlägg på sin blogg angående Kent Kruuses personliga vendetta emot Gislaveds SK.

Ringde därför upp till kommunkontoret för att fråga vad det är som gör att inte GSK får samma förutsättningar som alla andra lag i div 1. Den lätt förvirrade personen på fritids nämnden vägrade där lämna ut någon info om vilka kontrakt Gislaveds SK har med kommunen.

När jag hänvisade till offentlighets principen fick jag svaret att ansvarig för dessa frågor inte var på plats men att han skulle svara samma sak. Att vissa uppgifter skall inte vem som helst få se.

Vet inte vilket stöd Anders Friborg har ifrån klubben men jag som supporter håller stenhårt på herr Friborg. Borde inte kommunen förstå att chansen att betala av sina skulder ökar om man får möjligheten att ha inkomster.

Det är en skam att en sådan filur som Kruuse får hålla på som han gör och det parti som ser till att han försvinner kommer garanterat att få min röst i nästa val.

*
Nu är det helt klart att även Wass och Lidholm förstärker GSK. Nu finns ju alla förutsättningar för en topp placering nästa säsong. Tyvärr verkar det ju som att laget där emot inte får träna på is. Skönt med en kommun som ställer upp.
Fast det är klart alla pengar i kommunen kanske går till att köpa slagträn till alla ungdomsgrupper som gör upp i samhället på nätterna.
Och eftersom nu Kruuse vill stänga hallen så är väl detta något som fritidsnämnden har som prio.

Och det är klart att det är bättre att ha alla ungdomar ute på samhället med sina slagträn istället för att ha dem i träning i ishallen.

Inga kommentarer: